#TÉRKÖVEZÉS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Térkövezés, térburkolás csúcsminőségben

Végre elkészült a házad, de az udvarod egy sártenger? 

Jó volna már legalább egy járda, de belefáradtál a mesteremberekkel való küzdelembe? A térkövezés, a bontás a kertépítés a mi  szakterületünk. Bízd ránk mindezeket, és hamarosan hívhatod is a vendégeket a házavatóra!
Budapesten és Pest megyében, professzionális kivitelezéssel, 10 év teljes körű garanciával állunk szolgálatodra!

Végre elkészült a házad, de az udvarod egy sártenger? 

Jó volna már legalább egy járda, de belefáradtál a mesteremberekkel való küzdelembe? Bízd ránk a térburkoló, a bontási a kertépítési feladatokat, és hamarosan hívhatod is a vendégeket a házavatóra!
Budapesten és Pest megyében, professzionális kivitelezéssel, 10 év teljes körű garanciával állunk szolgálatodra!

év a szakmában

orvosolt reklamáció

+ elégedett ügyfél

saját munkagép

ezer m2 lerakott burkolat

milió Ft értékű géppark

Még a szomszédok is megirigylik az udvarod!

Egy profi kocsibeálló, járda, és egyéb udvari terek burkolata nem csak praktikus, és szükséges, de esztétikus, impozáns látvány is lehet. És mindezen túl, nagyban növeli az ingatlanod értékét. Tekints rá nyugodtan úgy, mint egy értékteremtő befektetésre.
Manapság olyan nagy a választék térburkolatokból, hogy minden stílusú épülethez tudunk hozzáillő burkolatot, mintázatot, produkálni. Legyen az minimál, mediterrán, rusztikus, stb.

Térburkoló, térkövező, viacolor lerakó szolgáltatásaink:

udvar burkolás, járda burkolás, terasz burkolás, kocsibehajtó burkolás, folyókák kialakítása

Ha új burkolatokat szeretnél, de vannak régiek, amiktől meg kéne szabadulnod

Ha az udvarodat szeretnéd felújítani, akkor térkövezés előtt nyilván, a régi járdát és egyebeket el kell bontani. Ez a szolgáltatás is természetszerűleg rajta van a palettánkon, úgyhogy egy kézben összpontosul az egész munka.
A felbontott anyagok nagy részét összezúzzuk, és felhasználjuk az új burkolatok rétegrendjeihez. Amit nem tudunk újrahasznosítani, azt elszállítjuk.

Bontási munkák:

burkolatbontás, betontörés, útbontás, kerítésbontás, gépi földmunka, kézi földmunka

Te csak álmodd meg a kertedet, és dőlj
hátra a kanapén!

Kerttervezés, kertépítés, térkövezés egy kézben, összehangolt ütemtervvel, egységes stílusban, a várakozási idők kiküszöbölésével.

Mindent meg tudunk oldani, ami a kertépítés, kertrendezés témakörbe tartozik. A tetőkert építésétől kezdve az öntözőrendszer telepítésén és a füvesítésen keresztül, egészen a játszótér építéséig.
Ha az egész udvarod, kerted tervezését, és kivitelezését ránk bízod, nem csak sok egyeztetést spórolsz a különböző szakemberekkel, hanem jelentős időt is. Jól prosperáló, állandó munkakapcsolatunk van megbízható, tehetséges kerttervezőkkel, akikkel olajozottan tudunk együtt dolgozni. Pontosan le tudjuk fixálni, hogy kinek mikor, mi a feladata, és nem csúszunk napokat azon, hogy egymásra kell várnunk.

Kertépítés szolgáltatások:

tereprendezés, termőföld bedolgozás, rézsű építés, füvesítés, gyepszőnyegfektetés, fakivágás, zöldtető, tetőkert építés, öntözőrendszer telepítése, kertfenntartás, parkfenntartás, játszótér építés, játszótér felújítás

„Úgy érzem, meg kell köszönnöm azt a kellemes együttműködést, amit a munkavégzés során mind az Ön részéről, mind az itt dolgozó kollégák részéről tapasztaltam. Ilyet manapság ritkán érez egy megrendelő Magyarországon! Nem is így indult a dolog, bevallom, s így annál kellemesebb volt a meglepetés. Az elmúlt 20 évben, mint szállodaigazgató nem egy kivitelezővel kötöttem szerződést, s az volt a tapasztalatom, hogy a munka elvállalása előtt mindenki ígért fűt-fát, utána meg csak minél olcsóbban túl akartak lenni mindenen, s már a megrendelő nem is számított. Ez az ön esetében fordítva volt. Igazán köszönjük! Ígérem, ha lesz rá további módom, ajánlani fogom Önöket.”

Köszönettel és üdvözlettel,
Orbánné Varga Katalin

Ismerősöm ajánlotta számomra a Térkövező Kft-t és én is nyugodt szívvel ajánlom tovább őket. Nem véletlenül jók a referenciáik.

„Szakszerű, pontos, megbízható és határidőket betartó csapatot ismertünk meg bennük. Pontosan azt hajtották végre, amit kértünk. A segítségükkel végre rend lett a területen és szabályos körülmények között parkoknak a bérlőink.”

Milyen előnyökre és biztosítékokra számíthatsz, ha velünk dolgoztatsz?

 • Személyes, ingyenes felmérést végzünk minden esetben.
 • Segítünk kiválasztani a burkolat típusát, színét, formáját.
 • Ingyenes szakmai tanácsadást nyújtunk
 • Korrekt, átlátható, érthető, részletes árajánlatot kapsz írásban.
 • Ha szükséges, burkolattervet is készítünk kedvezményes áron.
 • Kedvező áron kapod meg a szükséges és járulékos építőanyagokat.
 • Nem kérünk pénzt előre, csak a munka megkezdése után az anyagköltségre, és a munka átadása után a munkadíjra.
 • Az anyagkalkulációt, beszerzést és szállítást is mi intézzük megfelelő időben és mennyiségben.
 • Kinevezett építésvezető lesz a terepen, aki irányítja a munkát és napi szinten tartja veled a kapcsolatot.
 • Magas minőségű, precíz kivitelezésre számíthatsz folyamatosan képzett szakemberekkel.
 • A dolgozóink tisztelettudóak, megbízhatóak.
 • Teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Te elmondod az igényeidet, én adok egy árajánlatot, megegyezünk, és utána semmi dolgod.
 • Prémiumkategóriás szolgáltatást kapsz tőlünk, az átlagosnál magasabb műszaki megoldásokkal.
 • Kiemelkedően gyors, hatékony a teljesítményünk a gépesített munkavégzésnek, és a gyakorlatunknak köszönhetően.
 • A kapcsolódó feladatokra is van emberünk. Pl. ha kapu oszlop cserére, vagy új kapura van szükséged, ami összefügg a kapubejáró építéssel, akkor ezt mi mind megoldjuk.
 • A legmodernebb nyugati térkövező, térburkoló technológiát alkalmazzuk
 • Professzionális gépparkunk van minden munkafázishoz
 • Kizárólag kipróbált, jó minőségű térburkolatokat használunk a vezető gyártók kínálatából.
 • Nagy figyelmet fordítunk a megfelelő rétegrendek építésére, a várható terheléshez igazítva. Sőt mindig biztonsági rátartással dolgozunk.
 • A legideálisabb anyagfajtákat használjuk a legoptimálisabb rétegvastagságban.
 • A felbontott anyagokat (beton, kő) ledaráljuk, újrahasznosítjuk és költséget optimalizálva újra felhasználjuk az építendő rétegrendbe.
 • Betartható, és be is tartott határidőkre számíthatsz

Talán azt gondolod, hogy mindez túl szép, hogy igaz legyen? Biztosíthatlak, hogy a Térkövező Kft. tulajdonosa és vezetőjeként egy maximalistával állsz szemben, akinek az a fontos, hogy te elégedett légy. Hogy jó szívvel ajánlj minket a barátaidnak, ismerőseidnek is. Ez nem csak a jól felfogott érdekem, hanem belső meggyőződésem is. Nem bírom, ha valami nem tökéletes. És ezt várom a munkatársaimtól is, akik közül néhány kirostálódott az évek alatt pont e miatt. A mostani kollégáimra viszont büszke vagyok úgy, mint az elért eredményeinkre és a sok hálás ügyfél visszajelzésére is.

A térkövezés előnye a hagyományos beton, vagy aszfalt burkolattal szemben:

 • Ltartósabb, kopásállóbb
 • Ltöbb féle anyagból lehet válogatni
 • Lelegánsabb, esztétikusabb
 • Lminimális anyagpótlással, és pénzráfordítással javítható
 • Lcsúszásmentes
 • Lnem látszik meg a javítás helye
 • Lfagyálló
 • Lamint elkészült, azonnal terhelhető, használható
 • L sok mintában, színben, formában kapható
 • Lkönnyen, egyszerűen tisztítható
 • Lkülönböző mintázatok kialakítására alkalmas
 • Lmelegre nem lágyul

10 év teljes körű garancia

Személyes felmérés garancia

Ha csak az árainkra  vagy kiváncsi, mert épp tájékozódsz a piacon, azt e-mailben is megválaszoljuk neked, azért nem kell találkoznunk. De nem vállalunk el munkát helyszíni felmérés nélkül. Nincs olyan, hogy ne mennék el hozzád, és ne győződnék meg személyesen arról, hogy mik az elképzeléseid, mi a konkrét feladat és az hogyan kivitelezhető a legoptimálisabban.  Csak a helyszínen derül ki ugyanis, hogy kell-e számolnunk nehezítő körülményekkel, és ezek befolyásolják-e az árat és a határidőt? 28 év térkövező tapasztalattal felvértezve azonban, egész pontosan meg tudjuk mondani neked, hogy mire számíthatsz anyagilag, és időben.

Olyan műszaki megoldást fogunk neked javasolni, amellyel hosszútávon elégedett leszel, amivel elkerülhetőek a bosszantó meghibásodások. Amennyiben elfogadod az ajánlatunkat, életbe lép a 10 éves garancia.

Részletes árajánlat, érthető nyelven garancia

A helyszíni felmérés alapján készítünk neked egy részletes árajánlatot, amiből pontosan látni fogod, hogy milyen munkálatokra van szükség, hogy azt kapd, amit megálmodtál. Hogy mennyi és milyen anyagokat fogunk felhasználni a munka során. Milyen határidőre tudjuk vállalni a megbízást. És hogy mindez mennyibe fog kerülni, és milyen ütemezéssel várjuk a munkánk ellenértékét.

Nincs apróbetűs rész, nincs mellébeszélés, pontos kalkulációt kapsz, hogy érdemben tudj dönteni.

Szerződés védelme

Ha elfogadtad az árajánlatot, írunk egy szerződést, ami mindkettőnket egyformán kötelez, és véd.

Határidő garancia

Elég rutinunk van abban, hogy reálisan felmérjeük az anyagok beszerzéséhez és a munka elvégzéséhez szükséges időt, úgyhogy nem fog meglepetés érni. Az időjárás néha ellenünk dolgozik, de erre is oda szoktunk figyelni, mikor a határidőt kalkuláljuk.

Fix ár garancia

A szerződésben megadott árakhoz tartjuk magunkat.

Minőségi munka garancia

Nálunk a magas minőség nem csak szólam. Erre építjük az egész vállalkozásunk, és igenis büszkék vagyunk arra, amit megteremtünk.  Neked is úgy dolgozunk majd, mintha a sajátunkat csinálnánk.

Biztos lehetsz benne, hogy inkább többet kapsz majd az elvártnál, mint kevesebbet.

Anyagminőség garancia

Kizárólag jó minőségű anyagokból vagyunk hajlandók dolgozni, ezért anyaghiba alig-alig fordul elő a munkánk során. De ha mégis, azzal neked csak annyi a dolgod, hogy jelezd felénk! A többit mi meccseljük le a gyártóval.

Megtalálsz minket garancia

Egyre növekvő, stabil cég vagyunk, nem válunk köddé, ha szükséged lenne ránk. Bár megjegyzem, a javítási igény nálunk ritka, mint a fehér holló. Nyugodtan mentsd el a telefonszámounk, évek múlva is elérsz rajta.

Keress most, és kérj a térburkoláshoz személyre szabott ajánlatot!