Rólunk

Egy maximalista vallomása

„Régi motoros” vagyok a szakmában, közel 3 évtizede űzöm a térkövező, térburkoló mesterséget.

Ez idő alatt tulajdonosként sikerült egy olyan szakértő gárdát összekovácsolnom, akikre igazán büszke vagyok, mert nem csak a munkájukban kiválóak, de becsületes, tisztelettudó emberek, akik jó közösséget is alkotnak. Ezt amúgy nem csak én gondolom így, hanem ez a hír járja rólunk. Ez lehet az oka annak, hogy munkáink zömét ajánlás útján kapjuk az elégedett ügyfeleink által.

Sokszor van, hogy 3 helyszínen is dolgozunk egyszerre, és ez sem jelent problémát. Mindegyikük megállja a helyét a különböző munkaterületeken. Mindig, minden helyszínen ki tudok jelölni egy munkavezetőt, aki átlátja az egész feladatot a területen, irányítja a munkát, és egyeztet a megrendelővel. Több ilyen jolly joker munkatársam van, ami kimondottan nagy segítség számomra, hiszen én nem tudok egyszerre több helyen jelen lenni.

Úgy gondolom, egy vállalkozás csak akkor lehet hosszú távon sikeres és versenyképes, ha tisztességesen dolgozik, és magas minőséget produkál. Szerencsére számunkra ez nem megerőltető, hiszen a tökéletességre törekvés benne van a zsigereimben, és nyilván ezt várom el a munkatársaimtól is. Örömmel tölt el, hogy ennek sikerét folyton visszaigazolják számomra az ügyfeleink. De nem csak az elvégzett munkáinkat dicsérik, hanem a kollégáim hozzáállását, viselkedését is. Jó érzés tapasztalni, hogy évek múlva is jó élménnyel emlékeznek vissza ránk a megrendelőink és nem pedig bosszúsággal.

Szeretem ezt a munkát. Nagyon változatos, minden megbízás más és más, folyamatos kreativitást igényel. 28 év alatt sok mindent megoldottam, de néha még most is érnek új kihívások. Egy különleges burkolatmintát megkomponálni, egy új típusú munkagépet beüzemelni, váratlan helyzetet időben megoldani, egy nehezen megközelíthető terepet biztonságosan, gazdaságosan megmunkálni, stb.

Elégedett vagyok, mert folyamatosan alkothatok, jó csapatokkal dolgozhatok, ismeretségeket, barátságokat köthetek pl. veled, miközben mondjuk egy klassz gépkocsibehajtóval, parkolóval vagy egy terasz burkolattal megkönnyítem az életed.

Igli István

Keress most, és kérj személyre szabott ajánlatot!