medence körüli járda, terasz, Erdőkertes, Leier Kaiserstein MERCATO 4.

Térkő előnyei:

A térkő használatának rengeteg előnye van sok más burkolattal szemben.

Először is sokkal esztétikusabb és elegánsan néz ki az udvarod térkővel mint betonfelülettel lerakva.

Sokféle lehetőség közül tudsz választani, hogy szerinted melyik térkő illik az udvarodba. Ezek mellett, nem csak szép udvarod lesz, de sok más előnye lesz a szépség mellett.

Térkő előnyei:

Térkövek fagyállóak, és csúszásmentesek. Pár hónapja fejeztük be a Hunguest hotelnél Balatonon egy medence körül térkő lerakását, hiszen pont emiatt hívtak minket oda, hogy gyerekbiztos legyen, ha futnak a gyerekek nehogy elessenek, vagy akár egy felnőtt ember nehogy elcsússzon, mivel mindenkivel előfordul. Persze emellett sokkal esztétikusabb is lett a végeredmény.

Télen nem fog befagyni a térkő, és ha olyan területen laksz, ahol nagy a lejtésviszony, és emelkedőn parkolsz az autóddal, akkor kiálláskor nem fogsz annyira csúszkálni.

Nyáron a melegre nem fog lágyulni, tehát minden időszakra – évszakra megfelelő.

Tartósabb és koposállóbb is, későbbiek során ha netán valamilyen oknál kifolyólag megsérül, minimális anyagpótlással és pénzráfordítással javítható. A javítás helye nem észrevehető, nem fog látszani.

Ha bekoszolódik a felülete, nagyon könnyen takarítható, minimális effort ráfordításával hosszú távon megőrízhető a szépsége.

Amint levan rakva az udvarodban a kiválasztott térköved, (kellő & megfelelő rétegrend alatta van), és bevan söpörve kvarc homokkal, utána azonnal terhelhető, és használatba vehető.

Nézd meg milyen trendi, modern térburkolatok vannak manapság, és hogy mennyi minden közül van lehetőséged választani: https://terkovezo.hu/terburkolatok/

Bármilyen kérdés, tanácsadás esetén fordulj nyugodtan hozzánk. Írj nekünk az alábbi kapcsolatfelvétel oldalunkon, és válaszolni fogunk! Illetve ne felejtsd elolvasni a többi posztjainkat se, hiszen nagyon értékes információkkal vannak tele.